Olet nyt aivan toimintamme ytimessä.

takaisin etusivulle

Tuki

Bugeja tai kysymyksiä?

K

Minulla on ajatus!

V

Hienoa!
Kuulisimme siitä mielellämme lisää! Lähetä meille sähköpostia.

K

Löysin bugin...

V

Hups. Ilmoitathan bugista, niin korjaamme sen mahdollisimman pian.

K

Miksi lelut ovat digitaalisia?

V

Lapset ottavat mallia vanhemmistaan. Niinpä lapset oppivatkin käyttämään älypuhelimia ja tietokoneita nykyisin yllättävän nuorina. Olemme myös huomanneet, että älypuhelinten omistajat antavat puhelimensa lastensa käyttöön huolimatta siitä, ettei puhelimen sisältöä ole suunniteltu lapsille. Tämän kaiken lisäksi me yksinkertaisesti rakastamme hauskojen lelujen tekemistä.

K

Keitä te olette?

V

Olemme helsinkiläinen viiden hengen tiimi, josta on ihana suunnitella pikkuisille hauskoja sovelluksia. Lue lisää meistä Facebookista!

K

Aiotteko luoda digitaalisia leluja muillekin alustoille?

V

Ehdottomasti! Tulevaisuudessa kaikki julkaisumme julkaistaan niin iOS- kuin Android-käyttöjärjestelmille. Selvittelemme myös, mitkä muut alustat voisivat tukea lelupakettiamme.

K

Haluaisin lelun, jossa on kissoja. Olisiko sellainen mahdollista?

V

Miksipä ei? Kuulostaa hauskalta! Kuuntelemme aina mielellämme sinun ja lastesi ehdotuksia ja ideoita. Voit milloin tahansa lähettää meille ideoitanne, ehdotuksianne tai vain terveisiä!

K

Lapsellani on liian hauskaa Kapun kanssa. Mitä minun pitäisi tehdä?

V

Olisi hienoa, jos voisit ottaa valokuvia lapsestasi pitämässä hauskaa ja jakaa kuvat meidän ja muiden Kapun ystävien kanssa Facebookissa.